Υλικά που χρησιμοποιούνται

1.ΝΕΡΟΠΙΣΣΑ: ΡΗΤΙΝΟΥΧΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΥΓΡΑΣΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΧΩΡΗΣΗ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΦΡΟΜΠΕΤΟΥ.

2.ΠΟΛΥΣΤΕΡΙΝΗ : ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟΥ Η ΕΞΗΛΑΣΜΕΝΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΓΡΑΦΙΤΗ Η ΜΗ , ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ.

3.ΑΦΡΟΜΠΕΤΟ:ΘΕΡΜΟΜΩΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 7 ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΥΒΙΚΟ ΥΛΙΚΟΥ . ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ . ΤΟ ΑΦΡΟΜΠΕΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ.

4.ΒΕΝΖΙΝΟΠΙΣΣΑ:ΥΔΡΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΟΜΠΕΤΟ . ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΖΩΝΕΙ ΣΤΟ ΑΦΡΟΜΠΕΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΣΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ.

5.ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ:ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ESHA ELASTANT, ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΕΣ ΜΕ ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ -15c , + 120c ΜΕ ΒΑΡΟΣ ANA Τ.Μ 4,5 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 45% . Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΙΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΑΡΚΕΣ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥΣ .

6.ΠΡΟΠΑΝΙΟ:ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΟΠΙΣΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΦΛΟΓΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΚΤΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ.

7.ΑΣΦΑΛΤΙΚΗ ΜΑΣΤΙΧΗ: ΕΙΔΟΣ ΕΛΑΣΤΟΠΛΑΣΤΟΜΕΡΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ (10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ ΣΤΑ ΕΠΙΦΟΒΑ ΣΗΜΕΙΑ ΟΠΩΣ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΗΛΙΑΚΑ , ΣΤΗΛΕΣ ΑΠΟ ΚΕΡΑΙΕΣ , ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΓΚΕΛΩΝ Κ.Λ.Π.